Geri git   Tüp Bebek Forum > AÇIK KÜRSÜMÜZ > Açık Kürsü

Cevapla
 
Seçenekler Arama Stil
  #791  
Alt 4.October 2012, 13:33
MBKaya MBKaya isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yeni Üye
 
Üyelik tarihi: Sep 2012
Mesajlar: 10
Standart

Alıntı:
alarahan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
MBKaya, pıhtılaşma için metoininden zayıf diyeti duydum da antikorlar için glutensiz diyeti duymadım. Bu diyette de hayvansal ürünler az yada hiç mi yenmiyor acaba?
Bir de başka bir sitede, Romanya'dan getirttikleri tavşancıl otu tentürü denilen bir bitkisel ile hamile kaldıklarını yazanlar olmuş hiç rastladın mı?
cnm tavsancil otunu hic duymadim ama arastiririm!Gluten ozellikle unlu urunlerde var ve unda!burda glutensiz urunler cikmaya basladi fakat cok pahalilar!Pihtilasma icin metoini hic duymadim sadece k vitamini iceren iyceklerden az tuketmemiz lazim bende tabel var k vitamini iceren iyecelerle meyve sebze ve folic acid degilde metafolin (taxofit faolsaure metafolin) almamiz lazim ve b komplex , b12 icin methylcobalamin-bunlar en cok almanyada bulunuyor ve medyn forte!aktara gittigimde muhakkak tavsancil otu tenkturu sorucam sana soylerim!optum
Alıntı ile Cevapla
  #792  
Alt 9.October 2012, 08:44
fidelgunes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
fidelgunes fidelgunes isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Çal??kan Üye
 
Üyelik tarihi: Oct 2009
Mesajlar: 260
Standart

alarahan ben de var pıhtılaşma acaba bende kulansammı folikasit ve aspirin tedaviye giricem sanırımama şimdi degil kendimi hazırlayamıyorum beyin olarak tedaviye acaba folicle başlasammı
Alıntı ile Cevapla
  #793  
Alt 14.October 2012, 00:28
alarahan alarahan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Çal??kan Üye
 
Üyelik tarihi: Oct 2009
Nerden: ankara
Mesajlar: 451
Standart

Fidel, bir tedavimden sonra aspirin ve folik asite devam etmiştim ve 2 ay sonra kendiliğimden hamile kalmıştım. Gebelik takibi için gittiğim dr'a pıhtılaşma sorunumu söylememe rağmen iğneye başlamadı ve kaybettim. Sonra tekrar kendi hastanesinde yaptırdı ve sonuçlar aynı olmasına rağmen "Bir dahaki gebeliği öğrenir öğrenmez iğneye başlayacağız" demez mi Sanki bir daha hamile kalabildim yada kalabileceğim. Offf ya! bu nasıl bir ihmal. Sinir oluyorum doktorlara.
Sen başla Fidelcim. Bir kaç ay içinde ekonomik durumun elveriyorsa tedaviyede başla.
Alıntı ile Cevapla
  #794  
Alt 14.October 2012, 00:30
alarahan alarahan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Çal??kan Üye
 
Üyelik tarihi: Oct 2009
Nerden: ankara
Mesajlar: 451
Standart

Alıntı:
MBKaya´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
cnm tavsancil otunu hic duymadim ama arastiririm!Gluten ozellikle unlu urunlerde var ve unda!burda glutensiz urunler cikmaya basladi fakat cok pahalilar!Pihtilasma icin metoini hic duymadim sadece k vitamini iceren iyceklerden az tuketmemiz lazim bende tabel var k vitamini iceren iyecelerle meyve sebze ve folic acid degilde metafolin (taxofit faolsaure metafolin) almamiz lazim ve b komplex , b12 icin methylcobalamin-bunlar en cok almanyada bulunuyor ve medyn forte!aktara gittigimde muhakkak tavsancil otu tenkturu sorucam sana soylerim!optum
MBKaya, metafolin nedir?
Alıntı ile Cevapla
  #795  
Alt 15.October 2012, 10:47
fidelgunes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
fidelgunes fidelgunes isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Çal??kan Üye
 
Üyelik tarihi: Oct 2009
Mesajlar: 260
Standart

alarahan evet başladım folicasite aspirine başlamadım daha ama tedavye başlıycaz gelişmeleri haber ederim
Alıntı ile Cevapla
  #796  
Alt 15.October 2012, 23:53
alarahan alarahan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Çal??kan Üye
 
Üyelik tarihi: Oct 2009
Nerden: ankara
Mesajlar: 451
Standart

Alıntı:
fidelgunes´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
alarahan evet başladım folicasite aspirine başlamadım daha ama tedavye başlıycaz gelişmeleri haber ederim
Bekliyorum fidelcim.
Alıntı ile Cevapla
  #797  
Alt 17.October 2012, 09:45
fidelgunes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
fidelgunes fidelgunes isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Çal??kan Üye
 
Üyelik tarihi: Oct 2009
Mesajlar: 260
Standart

alarahan hocam sana bi sorum olucakşimdi benim haşimoto hiper dim ama ist doktorum öyle demişti burdaki ant doktorumda haşimoto hipolusun dedi benim tsh yüksekti hep t3 t4 normaldi ve benim kilo sorunum yok hipolularda kilo sorunu var hepsinde ben neyim acaba artık dr gitmiyorum sıkıldım bunaldım sence ben neyim
Alıntı ile Cevapla
  #798  
Alt 17.October 2012, 23:48
alarahan alarahan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Çal??kan Üye
 
Üyelik tarihi: Oct 2009
Nerden: ankara
Mesajlar: 451
Standart

Alıntı:
fidelgunes´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
alarahan hocam sana bi sorum olucakşimdi benim haşimoto hiper dim ama ist doktorum öyle demişti burdaki ant doktorumda haşimoto hipolusun dedi benim tsh yüksekti hep t3 t4 normaldi ve benim kilo sorunum yok hipolularda kilo sorunu var hepsinde ben neyim acaba artık dr gitmiyorum sıkıldım bunaldım sence ben neyim
Fidel, alemsin beni güldürdün allah da seni güldürsün
Canım, hiperlerde tsh değeri sıfırlı değerlerde referans değerinin altında olur. Hipolarda tsh yüksek olur 5,8 gibi. Senin tsh değerin kaç? Anti-tpo yada anti-tg yüksek ise de haşimato oluyor. Hipolu haşimatoysan yaşadın demektir. Benim gibi kilo veremezsin, göbek kısmından yağlanırsın, yumurta rezervin azalır, gebe kalamazsın, kalsan da düşürürsün. Allah bana benzetmesin kısaca.
Alıntı ile Cevapla
  #799  
Alt 18.October 2012, 11:34
fidelgunes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
fidelgunes fidelgunes isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Çal??kan Üye
 
Üyelik tarihi: Oct 2009
Mesajlar: 260
Standart

yok benim degerim coook yüksekti 54 lere cıkmıştı sıkıntı basmalar depresyon vs ile gitmiştim tsh bakıldıki tsh 54 lerde sonra düştü ama ilac almazsam tabi fırlıyor haşimotoluyum ant tipomu ne o 100 cıkmıştı doktor pozitif demişti antikorun haşimotolusun dedi yani bende haşimoto hipoluyum demekki fakat bende şimdiye kadar kiloyla ilgili sıkıntım yoktu ama şimdi sanki belim kalınlaşıyo 53 kg şaunda zayıf sayılırım ama belimde başladı yaglanma yumurta rezervim tavuk gibiyim bentüp bebeklerde 27 ,17 gibi yumurtalar cıkıyoama tabi şimdi adetlerim azaldı bu tedavimde ne yasarım bilmiyorum adetlerim 2 gün oluyor
Alıntı ile Cevapla
  #800  
Alt 18.October 2012, 13:09
dilek82 dilek82 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
K?demli Üye
 
Üyelik tarihi: Oct 2009
Mesajlar: 212
Standart

pıhtılaşma testimi aldım daha dr göstrermedimhepsi normal fakat 1 tanesi şöylşe
MTHFR-A1298 C MUT ANALİZİ: HETEROZİGOT 1298 AC BU NEDEMEK bendedemi pıhtılaşma sorunu var acaba
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Sizin Yeni Konu Acma Yetkiniz var yok
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı

Gitmek istediğiniz klasörü seçiniz

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
sakal sorunu...... Talihsizserkan Erkeklerde hipogonadotropik hipogonadizm ve tüp bebek tedavileri 15 5.December 2011 12:27
progesteron sorunu darkblue01 Tüp bebek uzmanları sorularınızı yanıtlıyor 1 19.August 2011 06:13
boş kese sorunu zynp Açık Kürsü 16 4.July 2011 12:32
Pregnyl sorunu zeyber Azosperm ile savaş ve tüp bebek tedavileri 4 1.April 2011 09:35
Cinsel sorunu olanlar sömürülüyor sibelt Sağlık 0 23.October 2009 01:07


Şu Anki Saat: 23:39


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.