s.a kızlar,
zeynepcim inşallah bu sefer olacak.güzel haberlerini bekliyoruz.
benimde bir tedavi ajandam vardı.kaç aydır hiç yazmıyordum durumumu.yaklaşık 10 aydır.amma çok şey yaşamışım bu arada hepsini not aldım.geriye dönük okuyunca insanın durumunu görmesi açısından çok iyi oluyor.emre beyle ilk rwandevum 31 ekim 2011 deymiş.yani bir yılı geçmişiz.bir yılada 4 tedavi denemesi,2 opu sığdırmışım.4 ayda kendiliğimden adet olmuşum.velhasılı çook çabalamışım aslında.şimdide cyclo kullanıyorum ve adetimi bekliyorum.hayırlısı inşallah.
ve kızlar ben bir karar verdim.bu kışı dolu dolu geçirelim.yani BEN KENDİMİ BAHARA HAZIRLIYORUM.evet bu bir kampanya.BAHARA HAZIRLIK

neler yapacağımı burayada yazayım,birbirimize destek olalım.sizlerde yapın.
ebrulim123 senin önerilerinide bekliyorum bu konuda.
1-hergün 2 fincan hayıt çayı içicem (demleme usulü)biri sabah biri akşam.
2-her gün elevit vitamin içicem.günde bir tane.
3-bir kavanoz bal tarçın çörek otu karışımı yapıcam.her sabah bir tahta kaşıkla yiyicem(kocamada yediricem)
4-bir kavanozda arısütü bal polen karışımı yapıp akşam yatarken yiycem ve kocamada yediricem.
5-evde kalan yarım kavanoz yumurtalık kuvvetlendirici macun var ondanda bir kaşık yicem.
yiyecek anlamında bunlar yeter sanırım.vücuduma çok yüklenmekde istemiyorum.
ayrıca her gün meryem suresi okuyucam.daha öncede 41 gün okudum ama yine başlıyacam inşallah.
Kış boyunca bunları yapıp kendimi BAHARA HAZIRLAYACAĞIM.
emre beyle kontrollerede devam tabiki.kontrollerde yumurta gözükmediğinde kendimi strese sokup adet olmayı beklemeyeceğim.cyclo kullanıcam.düzenli adet beni çook mutlu ediyor.ve ayrıca pzt perşembe günlerimi oruçlu geçirmeye çalışıcam.
şimdilik aklıma gelenler bunlar.nelerim eksik bana yardımcı olur musunuz?
sizlerde listelerinizi yazın,birbirimizden destek alalım,destek verelim.