Geri git   Tüp Bebek Forum > TÜP BEBEK DOKTORLARI SORULARINIZI YANITLIYOR > Tüp bebek uzmanları sorularınızı yanıtlıyor

Cevapla
 
Seçenekler Arama Stil
  #1  
Alt 8.May 2012, 11:08
darkblue01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
darkblue01 darkblue01 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Forum Hakimi
 
Üyelik tarihi: Feb 2010
Mesajlar: 2,954
Unhappy yardımınıza ihtiyacım var Ulun bey...

merhabalar hocam buradan daha önce de rahatsız etmiştim sizi sağolun hiç bıkmadan cevapladınız. hocam ben 28 yaşındayım. 3 yıllık evliyim. benim fsh :30 -38 aralığında LH: 25-30 araığı E2: 30-60 aralığı AMH:2.00 ınhıbın B : 14 eşimin analizleri normal sorun yok deniyor. bu değerleri daha önce de size gönderdiğimde iyi bir merkezde tüp bebek denenebilir demiştiniz. ben konumum itibari ile Ankara'ya yakın olduğumdan ve öğretmen olduğum için (rapor almamak adına) Ankara da bir merkez tercih ettim başta çok ilgililerdi ki doktorumun iyi bir doktor olduğuna şüphem yok. üstelik yapılan muayenede rahmimin gayet sağlıklı genç olduğunu mm söylemeseler de foliküllerin olduğunu söyledi ki bunu geçen yaz gittiğim tüp bebek merkezi de söylemiş ancak onlar da çok ilgilenmemişlerdi. benim için zaman bu kadar önemliyken son merkezimde 6 aydır ESTROFEM günde 1, Biosteron DHEA 25 mg günde 1 , PENTOX SR 400 MG günde 2 birde estrofem 15. gün DUPHASTON başlıyorum günde 2 tane .. benim fsh ilk ay 19 oldu ama E2: 200lere çıktı sonra her ay yukarı tırmandı ki ben ilaç kullanmasam fsh yine 30larda.. sizce uygulanan yöntem bu mu olmalı ben hazırlık aşamasından bir adım bile atlayamadan böyle devam mı edeceğim ne yapmalıyım bu ay merkezimle görüşeceğim ama ne demeliyim bilemiyorum.. bu noktada ne yapmam gerek eğer fikir verebilirseniz minnettar kalırım. şimdiden teşekkürler...
__________________
:56: (seni seviyorum bebeğim)
Alıntı ile Cevapla
  #2  
Alt 8.May 2012, 11:51
drulun drulun isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Güvenilir Üye
 
Üyelik tarihi: Oct 2009
Mesajlar: 608
Standart

Hanımefendi yapılan bir tedavi var ve yolun başındasınız doğru yapılıp yapılmadığı konusunda yorum yapamam. Ama anladığım şu ki ya siz çok endişelisiniz veya merkezinize güvenmiyorsunuz. Umarım her şey istediğiniz gibi olur
Alıntı ile Cevapla
  #3  
Alt 8.May 2012, 12:31
darkblue01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
darkblue01 darkblue01 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Forum Hakimi
 
Üyelik tarihi: Feb 2010
Mesajlar: 2,954
Standart

çok teşekkürler zaman ayırdığınız için . hocam zaman aleyhime işliyor gibi geliyor. fsh her ay bir öncekinden yüksek ve sürekli ilaç kullanmak . galiba psikolojik baskı altında hissediyorum.. yolun başındayım ama bu fsh yaklaşık 9 senedir böyle. kaygılanıyorum ama doktoruma güveniyorum sadece ayrı şehirlerde olunca görüşemeyince sorular birikiyor. ben bu yola sizin desteğinizle başladım yorumunuzdan da az çok anlıyorum ki acele ediyorum. ilaçların daha çok zarar vermesi söz konusu mu onu bilmiyorum özellikle de bu dhea ve pentox.
__________________
:56: (seni seviyorum bebeğim)
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Sizin Yeni Konu Acma Yetkiniz var yok
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı

Gitmek istediğiniz klasörü seçiniz

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Doç.Dr.Ulun ULUĞ tedaviye başladımmmmm belgiinnn TÜP BEBEK TEDAVİLERİ BİLGİLERİ 7 19.March 2018 13:03
Yarın Doç.Dr.Ulun Uluğ Sohbet odamızda... CANSIN Açık Kürsü 0 10.November 2010 10:14
Ulun Bey Yarın Sohbet Odamızda... CANSIN Tüp bebek uzmanları sorularınızı yanıtlıyor 0 10.November 2010 10:13
Teşekkürler Ulun Bey... mhyldz Tüp bebek uzmanları sorularınızı yanıtlıyor 1 5.September 2010 19:52
Doç .dr.ulun uluğ melike Tüp Bebek Merkezleri 1 15.April 2010 11:33


Şu Anki Saat: 16:35


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.