11.December 2011, 22:21
|
 |
Güvenilir Üye
|
|
|
|
EMRIYO transferi yaptıracak olanlar veya yaptıranlar deneyımlerımızı paylaşalımmı:)
emrıyo transferındekı sureç ve hangı klınıklere gıttınız veya gıdeceksınız

12.December 2011, 00:41
|
 |
Güvenilir Üye
|
|
|
|
arkadaslar daha çok tedavısı nasıl nasıl hazırlanıyooor emrıyo hakkında ne kadar bılgı alabıldınız ve fıyatı ne tuttu başarısı başarısızlıgı beraber paylaşalım bır bırımıze umut olalım hangı merkez bu ıste bır numara yada daha guvenılır yardımlara acıl ıhtıyacım var bırde bu yolda bunalan çıkış kapısı arıyan tum arkadaslara destek olmak umut olmak için yola çıkılıyor.........
|

17.December 2011, 12:07
|
 |
Güvenilir Üye
|
|
|
|
çoook yumurtası ve parası çok olanlar için yapısal ve sayısal kromozon bozuklukları için pgt şart ama benım bu mıktarı bulmam zor hem pgt hem sperm donosyonu ımkansız bakalım hayırlısı test sonucu bu hafta çıkacaktı haftaya dedıler bır hafta beklıyecem pazartesı polıp alınacak bakalım hayırlısı sonra 3 ay beklıyecem u surecte ne gelışır bılınmez nerde deva varsa herkesı bulması dılegımmmmmm
|

20.December 2011, 16:34
|
 |
Güvenilir Üye
|
|
|
|
gen testım ıyı geldı çoook sukurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bu yolda olan her ınsanın ışı rast gelsın pgt param yoktu çok sukur temız çıktıııııııı
|

17.September 2012, 22:45
|
K?demli Üye
|
|
|
|
Alıntı:
miracledonation33´isimli üyeden Alıntı
gen testım ıyı geldı çoook sukurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bu yolda olan her ınsanın ışı rast gelsın pgt param yoktu çok sukur temız çıktıııııııı
|
miracledonation merhaba canım gen testi sanamı yapıldı neden yaptırdın canım
|

24.September 2012, 10:11
|
 |
Güvenilir Üye
|
|
|
|
nilde ılk
Alıntı:
nildaaaaaa´isimli üyeden Alıntı
miracledonation merhaba canım gen testi sanamı yapıldı neden yaptırdın canım
|
donosyonda olumsuzluk yaşayınca ben tum tup bebek oncesı yapılması gereken veye başarısızlıtan sonra yapılması gereken tum testlerı yaptırdım kımse benden ıstemedı hepsını yaptırdım hıt gıderken dosyamda bulundu yooksa ozellıkle ıstenmedı guzelımmmmmmmm
|

8.October 2012, 11:02
|
Yeni Üye
|
|
|
|
Merhaba . Eşimle benim bazı sorunlardan dolayı bebeğimizin olamayacağını öğrenmiştik . Tüp bebek yaptırmaya karar verdik . Gayet sağlıklı ve güzel bir şekilde oldu . Gebelik takibi de çok iyi .Sizde tüp bebek yaptırmak istiyorsanız aytıntılar için Tüp Bebek - Laparoskopi - Myom Tedavisi a baş vurabilirsiniz.
|
Seçenekler |
Arama |
|
|
Stil |
Normal
|