Alıntı:
miniminicik´isimli üyeden Alıntı
Mavilim çok az kalmış başvurunuza bir sorun çıkmaz aklına kötü şeyler getirme. Onlarda zaten kuzların bir yuvaya sahip olmasına çalışıyorlar o yüzden sana ellerinden gelen yardımı yapacaklardır diye umuyorum. Bütün işlemler bitip ev ziyaretinizde gerçekleştikten sonra kendini hamile gibi hissedip beklemeye başlayabilirsin. Bizlerin hamileliği uzun sürüyor. Şimdilerde gün sayanlar umut ve yarence arkdaşımız her an alabilirler kuzularını kucaklarına ama sanırım bayramdan sonra gelecek kuzular ben izin dönüşümde umarım müjdeli haberlerini okuyacağım. Sizinde ilk görüşmeniz tamamlanmış evrak hazırlıklarını yapıyor olacaksınız. Çok güzel bir karar verdiniz yeniden kutluyorum sizi. Sevgiyle ve mutlulukla kalın. İyi bayramlar.
|
Teşekkürler minicikciğim,ben de sana,eşine ve oğluşuna (şimdiden) hayırlı bayramlar diliyorum.
Sanırım bu tedirginlik onaylandığımızı duyana kadar devam edecek,içimi rahatlatmaya çalışıyorum senin söylediğine benzer şeyleri tekrar ederek.O kadar alışmışımki yıllardır bebek konusunda elim yüreğimde,acaba bu sefer ne gelecek başıma diye düşünmeye,olumsuzluklar yaşamaya kendimi eğitmem zaman alacak

Günlerdir başka şey konuşulmaz oldu evde,nasıl mutlu oluyorum bilemezsiniz.Kocam çok değişti,tekrar tekrar soruyor bende sizlerden öğrendiğim kadarıyla,süreci baştan sona anlatıyorum.Yıllardır bu konuda ketum olan adam şimdi heyecan içinde,gözlerime kulaklarıma inanamıyorum valla...